نصیر زعفران یکی از کارخانه های بزرگ تولید زعفران در ایران میباشد این شرکت با تولید زعفران های با کیفیت و قیمتی پایین توانسته به خارج از کشور نیز صادر کند . از گذشته تا به امروز مردم از زعفران استفاده های فراوانی کرده اند . زعفران ، اولین بار توسط ایرانیان کشف شد و بعد ازآن توانستند : خواص دارویی ، استفاده آن به عنوان چاشنی برای غذا ، درمان بسیاری از بیماری ها ، همچنین در طب سنتی نیز از آن استفاده میشود را به دست آورند.
همانطور که در بالا اشاره کردیم از زعفران به عنوان چاشنی برای خوش رنگ، خوش بو ، خوش طعم کردن غذا استفاده میشود. این چاشنی در میان ایرانیان بسیار محبوب است. در زعفران دو نوع ماده وجود دارد : 1. کروسین ( برای رنگ زعفران است ) 2. پیکروکروسین ( برای طعم زعفران ا ست ).
1.زعفران حالت ضد درد دارد
وجود ماده ای بنام سانفرال در زعفران باعث شده است که این ماده خاصیت ضد درد داشته باشد.
در زعفران آنتی اکسیدان های فراوانی وجود دارد این آنتی اکسیدان ها باعث از بین رفتن سلول های سرطانی میشود.
تمام ویتامین های مفیدی که برای بدن نیاز است در زعفران وجود دارد در میان ویتامین ها ، ویتامین B6خاصیتی دارد که باعث آرام شدن اعصاب میشود.
کلسیم ماده ای است که باعث میشود استخوان ها محکم شوند این ماده در زغفران نیز وجود دارد و کلسیم از طریق غذا به خوبی جذب بدن میشود.
از آنجایی که زعفران خاصیت ضد درد و آرام بخشی دارد استفاده آن باعث رفع اختلالات معده ، همچنین نفخ شکم میشود
زعفران طبع گرم و خشکی دارد گرمای زعفران باعث افزایش گرمای بدن می شود که این امر باعث میشود خون به صورت سریع در جریان باشد و باعث انتقال اکسیژن به تمام اندام های بدن شده و سوخت و ساز در بدن بالا میرود.
زعفران هر چقدر که خواص زیادی داشته باشد اما مصرف بی رویه ی آن نیز مضر میباشد برای مثال : باعث سرگیجه ، حالت تهوع ، احساس خشکی دهان ، خستگی مفرط و .. میشود.