نصیر زعفران جز برندهایی است که توانسته از تمام رقبای خود پیشی بگیرد و با تولید زعفران اصل و درجه یک همچنین با قیمتی پایین در خدمت شما عزیزان قرار دهد. زعفران یکی از گیاهانی است که خواص و فواید زیادی دارد همچنین در طب سنتی نیز برای درمان بسیاری از بیماری استفاده میشود.
زعفران گیاهی کوچک و چندساله به ارتفاع ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتر است. از وسط پیاز یا قاعدهیِ ساقه، تعدادی برگ باریک و دراز خارج میشوند. از وسط برگها، ساقهای گلدار بیرونمیآید که به یک تا سه گل منتهی میشود. گلها دارای ۶ گلبرگ بنفشرنگ هستند که ممکن است در بعضی واریتهها به رنگ گلی یا ارغوانی باشند. گلها دارای ۳ پرچم و یک مادگی منتهی به کلالهٔ سهشاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی هستند. قسمت مورد استفاده این گیاه انتهای خامه و کلاله سهشاخه است که به نام زعفران مشهور است و معطر و کمی تلخ است.
در مناطق سردسیر با بارندگی زیاد بسیار بهتر از مناطق گرمسیر عمل میآید و یکی از دلایل اصلی که باعث تمایز زعفران مرغوب از زعفران نامرغوب میشود، شرایطِ اقلیمی و آب و هوای آن منطقه است که هرچقدر منطقه سردسیرتر باشد، عملکرد و عیار زعفران بالاتر میرود.
زعفران به دلیل طبع گرم آن تا حد زیادی میتواند در مقابلِ هوای سرد مقاومت کند، پیاز زعفران در دمای منفی چهل درجه سانتیگراد به رشد عادی خود ادامه میدهد و شادابی و نشاط برگها را کاملاً حفظ میکند.
برای بهبود عملکرد سیستم گوارش و افزایش اشتها مفید است.
از آن جا که طبیعت گرم دارد، سرفه و سرماخوردگی را درمان می کند.
نفخ و اسید معده را از بین می برد.
به شیر ولرم زعفران اضافه کنید و قبل از خواب بخورید تا خواب راحت داشته باشید.
زعفران حل شده در شیر، خشکی و خارش پوست را از بین می برد.
از آن جا که به گردش خون کمک می کند، اختلالات کلیه، مثانه و کبد را درمان می کند.
علاوه بر تصفیه خون، خاصیت ضدالتهابی نیز دارد.
ماساژ دادن لثه با آب زعفران، التهاب و زخم دهان را از بین می برد.
بررسی های اخیر نشان می دهد که زعفران دارای خاصیت ضدسرطانی است.
با اضطراب و افسردگی مقابله می کند.
استفاده موضعی از زعفران، زخم و سوختگی ها را سریع تر بهبود می بخشد.
برای کاهش دادن کلسترول خون بسیار موثر است.