نصیر زعفران دارای چندین سال سابقه ی فعالیت در زمینه ی تولید زعفران اصل و درجه یک همچنین با قیمتی بسیار پایین دارد. زعفران جز گیاهانی است که طبع گرمی دارد حتی در طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری ها نیز استفاده میکنند.
زعفران از طریق پیازچه هایی که در عمق سی سانتیمتری زمین کاشته می شود تولید می شود، پیاز زعفران در مقابل سرما و گرما به شدت مقاوم بوده و از طریق پوشال هایی که اطراف پیاز را در برگرفته در مقابل نوسانات دمایی مقاوم می شود، پوشال های اطراف پیازچه در تابستان قسمتی از رطوبت آخرین آبیاری زعفران را به خود جذب می کنند و این رطوبت را تا مدت زیادی در خود حفظ می کنند و از این طریق پیاز تا زمان بیدار شدن مجدد گیاه در مقابل گرمای تابستان، سالم نگه می دارند.
1.تکه های زعفران را روی شعله گاز قرار داده در این حالت زعفران خالص به رنگ بنفش یا نارنجی در می آید که به پتاسیم آن مربوط می شود. اما در مورد زعفران تقلبی رنگ زرد ایجاد می شود.
2. اگر تارهای زعفران را بین کاغذ کاهی (کاغذ روزنامه) بگذاریم و کمی فشار دهیم نباید لکه چربی باقی بگذارد. اگر چنین باشد به احتمال قوی آن زعفران تقلبی است.
زعفران بوی قوی و طعمی تلخ دارد، باعث تحریک اعصاب شده، اثر مسکن دارد و دارای خاصیت آرام بخشی و خواب آور است و توصیه متخصصان طب سنتی برای اینکه همیشه شاد و خندان باشید، استفاده از زعفران در طبخ غذاها و نوشیدن چای و دمنوش زعفران است.
1. زعفران حاوی مقادیر از کلسیم است و مصرف آن به تقویت استخوانها کمک کرده از بروز پوکی استخوان پیشگیری میکند.
2. کمک به درمان ناراحتیهای معده، نفخ شکم، یبوست و تسکین درد معده از خواص زعفران دم کرده است.
3.زعفران در پیشگیری و درمان سکته مغزی و قلبی مفید است، به ویژه ناراحتی هایی که ناشی از انسداد عروق باشد.
خاصیت ضد التهاب و آنتی اکسیدان از خواص زعفران است و مصرف آن به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.