زعفران یکی از گیاهان پرخاصیتی است که در ایران طرفدار بسیار زیادی دارد به عنوان یک چاشنی ، خوش عطر و خوش رنگ در غذاهایمان استفاده می کنیم. از طرفی هم قیمت زعفران بسیار بالا میباشد نصیر زعفران این مشکل را حل کرده و با تولید زعفران هایی درجه یک و اصل همچنین با قیمتی بسیار پایین به بازار عرضه کرده می کند.
زعفران گیاهی است که از طریق پیاز زعفران رشد میکند. پیاز این گیاه، یک پوشال قهوهای رنگ دارد که از آن محافظت میکند. بعد از این که پیاز این گیاه کاشته میشود، شروع به رشد میکند و یک ساقه(تیج) ایجاد میکند که در انتهای آن یک غنچه ایجاد میشود. بعد از گلدهی، شما با یک گل بنفش با ۶ گلبرگ زیبا مواجه میشوید که از ۳ کلاله قرمز رنگ محافظت میکنند. این سه کلاله قرمز همان ماده خوش طعم است که با زحمت فراوان تهیه میشود.
زعفران دارای میزان زیادی از موادهای معدنی است که در کنار هم به جذب بهتر کلسیم کمک میکنند. هر چند که زعفران یک گیاه آرامش بخش است اما جذب کلسیم توسط زعفران به بدن کمک میکند تا خسارتهای خود را جبران کند و بهبود یابد.
همانطور که گفته شد، زعفران به بهبود حافظه کمک میکند. این موضوع به طور مخصوص کمک میکند تا برخی از بیماریها نظیر فراموشی، پارکینسون، آلزایمر خفیف و آلزایمر متوسط کنترل و یا درمان شوند. بنابراین برای جلوگیری از افول عقل و ذهن در دوران پیری، حتما زعفران را در برنامه های غذای خود قرار دهید.
بیماریهای گوارشی معمولا حاصل از تغییر مزاج بدن و سرد شدن طبع بوجود میآیند. اما طبع گرم و خشک زعفران کمک میکند که این سردیها جبران شوند و بیماریهایی نظیر بزرگ شدن کبد، آسیبهای کلیوی و بیماریهای گوارشی به راحتی بهبود یابند.
زعفران بايد دور از نور ورطوبت بوده وبهتر است كه درظروف شيشهاي يا فلزي دربسته نگهداري شود.باتوجه به اينكه اسانس زعفران قابل تبخير شدن است ،درصورت نگهداري در محيط باز ،از اثرات داروئي و مرغوبيت آن كاسته مي شود.
مصرف بي رويه زعفران سمي بوده وباعث استفراغ،كاهش تعداد ضربان قلب،خون ريزي از بيني،پلك هاولب ها شده وموجبات سر گيجه،بي حالي،زردي پوست وعوارض خطرناك ديگر ونهايتا مرگ را فراهم مي آورد. مصرف 3 گرم زعفران براي هر فرد در ماه مناسب بوده واستفاده بيش از 5 گرم زعفران در يك وعده غذائي مي تواند موجب مرگ انسان گردد.